Fettucine boscaiola

Tegnap este orakig nezegettem a Nosalty-t. Azt hiszem, fuggo vagyok. El is mentettem jopar receptet. Ez is onnan van, habar nem teljesen olyan. Kicsit valtoztattam rajta. Eeeees, vegre megint engedi a blogger, hogy tobb kepet is feltegyek. Az utobbi idoben csak egyet engedett, ezert nincs tobb kep a kajaknal.:)
Na, lassuk.

Hozzavalok:
25 dkg fettuccine teszta
4 szelet fustolt bacon
10 kis fej gomba
1,5 dl tejszin
orolt szerecsendio
aprora vagott petrezselyem

Elkeszites:
1. Kifozzuk a tesztat.
2. Keves olajon elkezdjuk piritani a kockakra vagott bacont, majd a felkarikazott gombat is hozzaadjuk. Par percig egyutt piritjuk oket.
3. Felontjuk tejszinnel, orolt szerecsendioval izesitjuk.
4. Addig fozzuk, mig jo suru, martas allaga nem lesz. 
5.A legvegen tesszuk bele a petrezselymet es a kifott tesztaval osszekeverjuk.

Megjegyzések